Можете да направите това за секунди, като изпълните няколко стъпки:

  • Отворете някой от нашите партньорски уебсайтове
  • Изберете продукт, категория или която и да е страница
  • Натиснете върху логото на AdScout (ляв или десен долен ъгъл).
  • Оттам можете да персонализирате (*по избор) рекламата си с лично видео съобщение или всякакъв вид медия, за да направите рекламата уникална и забавна, и да я споделите само с няколко кликвания.

Можете да персонализирате рекламите си, като добавите персонализирана мултимедия (Видео, Изображение, Gif),за да стане още по-интересна, можете да добавите емотикони, които ще се показват с рекламата Ви, за да впечатлите зрителите си. Можете да направите много персонализации с рекламите си, всичко, което трябва да направите, е да започнете процеса и ние ще ви покажем как с интерактивни съвети в екрана за създаване на реклами (Интерактивните съветите са винаги достъпни за вас, просто щракнете върху „? " в горния десен ъгъл).

Има два начина да промените аватара си:

  • По-бързият начин е директно от прозореца за създаване на реклама, като кликнете върху иконата за настройки „зъбно колело“ в горния десен ъгъл, можете да изберете снимка от камерата или галерията на вашия компютър/телефон. За потребителите на iPhone има и опция за вашите любими Memoji.
  • Другият начин е, когато влезете в потребителския си профил от уебсайта на AdScout, отидете на таблото за управление-> [името на вашия профил]-> основни настройки.

AdScout обобщава статистически данни за всеки партньор, за да улесни избора ви. Можете да избирате въз основа на рейтингите на нашите партньори (коефициент за коректен платец, коефициент на одобрени транзакции, коефициент на одобрените реклами, общ рейтинг),Процент на печалбата на промотора, Ниво на партньор. С тази информация и вида на продуктите, които искате да популяризирате, можете да вземете най -доброто решение за вашата аудитория

Вашите реклами могат да бъдат означени като неподходящи от нашите партньори, уверете се, че съдържанието на вашата мултимедия (ако има такава) не противоречи на нашите правила. Друга причина може да бъде, ако артикулът вече не е наличен в този магазин.

Можете да направите паричен превод от вашия профил към вашата банкова сметка. Моля, уверете се, че вашите „Данни за фактура и плащане“ са актуални. Можете да направите това от главното меню на таблото за управление на вашия профил. След това главното меню навигирайте до „Изтегляне и месечен баланс на приходите“ и направете заявка за теглене. Моля, запознайте се с нашия раздел „Общи условия“ „4. КОМИСИОННИ И МЕТОД ЗА ПЛАЩАНЕ“ за допълнителни подробности.

AdScout е първата социална платформа в България, свързваща удовлетворени потребители с популярни марки чрез мрежа от проверени препоръки.

AdScout се базира на проверени препоръки, от които хората печелят, позволявайки на потребителите да споделят продукти с проверено качество, като в същото време се възползват от това.

AdScout се отличава като социална платформа, която изгражда мрежа от проверени препоръки, свързваща потребители с популярни марки.

AdScout предлага комплекс от функции, създадени да направят вашия бизнес успешен, включително: Позволяване на вашите клиенти да продават за вас, Бързо одобрение на препоръки/продажби,  Реално времева статистика и други

За да започнете да печелите пари с AdScout, можете да следвате няколко лесни стъпки: регистрирайте се, намерете подходяща марка и продукт, създайте препоръка, споделете я онлайн и започнете да печелите.

Станете промоутър на AdScout е лесно и печелившо, без нужда от експертиза или голям брой последователи в социалните мрежи. Необходимо е само да се регистрирате на сайта.

След успешната покупка на продукт, въз основа на ваша препоръка, се прилага период от 14 дни задържане, в случай на връщане на продукта и заявка за връщане на парите. След като този период изтече, нашите партньори изискват определено техническо време, за да обработят плащането, по време на което ще забележите нарастване на баланса си и освобождаването на средствата за изтегляне. Обикновено отнема между 1 и 3 дни, за да получите изтеглената сума чрез предпочитания от вас начин на плащане.

AdScout е маркетингова платформа, базирана на проверени препоръки от удовлетворени потребители. Позволява на вашите клиенти да споделят вашите продукти с техните близки и да печелят от това, като ви помага да увеличите продажбите си.

AdScout предлага абонаментни планове, персонализирани за собственици на уебсайтове, с цел подобряване на потребителското преживяване чрез атрактивни видео-препоръки. Тези планове са създадени, за да значително увеличат конверсиите. Можете да използвате тези абонаментни планове с или без нашата партньорска модел, като имайте предвид, че за нашия партньорски модел не е необходим абонамент!

Интеграции

Разгледайте различните възможности за интеграция с нас: