AdScout - Представяме ви нашия партньор ecomind.bg

Представяме ви нашия партньор ecomind.bg

От Setaya
Публикувано

Щастливи сме да споделим, че ecomind.bg e част от нашата партньорска мрежа с 11% комисиона за всички успешно направени продажби от нашите промоутъри

Представяме ви нашия партньор ecomind.bg

Един от най-добрите начини да участвате в борбата със замърсяването в света е да живеете природосъобразно и да сте сигурни, че продуктите, които купувате, се произвеждат с етика и са щадящи за околната среда. EcoEgg, дело на млад и амбициозен англичанин, въплъщава тази мисия перфектно.

Поставена му е диагноза за остра форма на алергия и той решава да намери по-добра алтернатива за лечение от тежката фармация с лекарства. Производството и популяризирането на екологични продукти без увреждаща химия се превръщат в негова лична мисия. Така той създава бранда EcoEgg.

Днес сме заобиколени от множество химикали, които рушат не само нашето здраве, но и замърсяват природата. Няколко статистически данни подчертават неотложността на този проблем:

  • Само 27% от пластмасовите бутилки се рециклират, а останалите отнемат до 1000 години за да се разградят в депата.

  • Ежегодно пластмасовото замърсяване убива един милион морски птици и 100 000 морски бозайници.

  • В проучване на Центровете за контрол на заболяванията в САЩ се установява, че почти 93% от хората имат в организма си потенциално вредни химикали, открити в пластмасовите продукти.

Тези данни подчертават значимото въздействие върху човечеството и околната среда. Осъзнавайки това, EcoEgg България предлага иновативни, екологични продукти за домакинството на българския пазар.

Всички продукти на EcoEgg са проектирани като алтернативи на химически натоварени домакински продукти. Всеки артикул е нежен към кожата, естествен и ефективен. Всяка продукт на EcoEgg носи в себе си силата на природата, което ги прави безопасен избор за хора с чувствителна кожа и алергии, както и за деца и бебета.

EcoEgg може да се похвали с дългогодишен опит в производството на екологични, здравословни продукти, които се ползват от милиони хора в Обединеното кралство и над 40 други държави. Всеки продукт на EcoEgg се предлага с 10-годишна гаранция, което отразява ангажираността на марката към качество и устойчивост.

Компанията произвежда домакински продукти, вдъхновени от нуждите на клиентите, спестявайки пари и намалявайки химическото замърсяване. Мисията им е да революционизират начина, по който хората мислят за домакинските продукти, предлагайки иновативни и ефективни екологични алтернативи.

Постиженията на EcoEgg са значителни:

  • Награда на Британската кралица за Предприемачество в Иновациите (2016): Тази престижна награда се връчва ежегодно от Нейно Величество Кралицата за признание на иновативно предприемачество.

  • Награда за Най-добър Нов Продукт и Технология на Климатичната Седмица: Яйцето за пране на EcoEgg беше признато за революционен продукт за безопасно и ефективно почистване на прането.

  • Награда за Предприемач на Годината Keiba Kent: Съоснователят Роб Кнайд беше отличен за успешната си бизнес стратегия и нарастващите постижения.

  • Един от Най-бързо Развиващите се Бизнеси в Обединеното Кралство (2014): Бързият растеж и успех на EcoEgg са широко признати.

  • Златна Награда на Prima Baby & Pregnancy: Призната за отлични продукти за грижа за бебето.

  • Награда NatWest Venus за Най-добър Зелен Бизнес: Яйцето за пране успешно замества приблизително 700 000 тона детергенти, намалявайки замърсяването на водата ежегодно.

EcoEgg работи в тясно сътрудничество с Академията за Алергии във Великобритания, водеща медицинска благотворителна организация за лица с алергии, чувствителности и непоносимости. Екипът получи наградата "Allergy Friendly Product Award" от Allergy UK и партнира с Националното общество по екзема, представляващо интересите на пациенти с екзема в Обединеното кралство.

EcoEgg България се стреми към популяризиране на здравословен и дълъг живот за всички. Чрез предлагане на екологични, безвредни алтернативи, те помагат за създаването на по-чист и безопасен свят за бъдещите поколения. Мисията и иновативните продукти на EcoEgg ги правят водеща марка в борбата срещу замърсяването и здравословните рискове.

Коментари